Deň blbec (Nemecko 2014)

NichtMeinTag 1Nicht mein Tag
110 minút.
Scenár: Stefan Holtz, Peter Thorwarth. Réžia: Peter Thorwanth. Kamera: Jan Fehse. Strih: Andreas Menn. Hudba: Cowboys on Dope, Eddy Coupé, Sido. Účinkujú: Axel Stein, Moritz Bleibtreu, Anna Maria Mühe, Jasmin Gerat, Nele Kiper, Jürgen Rißmann, Kasem Hoxha, Ralf Husmann, Thomas Balou Martin, Gizem Emre a ďalší.
Slovenská premiéra 21. mája 2015
Bankový úradník Till Reiners (Axel Stein) sa stane rukojemníkom pri prepade banky, ale vytrhnutie zo všednodennej nudy sa mu zapáči a zo zajatca sa stáva spolupáchateľom. Jeho únosca Nappo Navorki (Moritz Bleibtreu) vie oceniť finančnú gramotnosť a odbornosť svojej „obete“. Spolu sa vrhajú do víru divokých udalostí, ktoré im buď vynesú všetko alebo nič. Scenárista a režisér Peter Thorwarth (Zlaté časy, Náš vodca) adaptoval pre filmové plátno kriminálny román Ralfa Husmanna z roku 2008, producentom sa stal známy nemecký herec Til Schweiger, ktorý sa vo filme len mihne.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.