Láska je dokonalý zločin (Francúzsko-Švajčiarsko-Belgicko 2013)

laska je dokonaly zlocin 07 resizeLáska je dokonalý zločin (Francúzsko-Švajčiarsko-Belgicko 2013)
L'Amour est un crime parfait
110 minút.
Scenár a réžia: Arnaud Larrieu, Jean-Marie Larrieu. Kamera: Guillaume Deffontaines. Strih: Annette Dutertre. Hudba: Benjamin De La Fuente, Eric Echampard, Bruno Chevillon, Samuel Sighicelli. Účinkujú: Mathieu Amalric, Karin Viard, Maïwenn Le Besco, Sara Forestier, Denis Podalydès, Marion Duval, Damien Dorsaz, Xavier Beauvois, Carl von Malaisé, Anne-Laure Tondu a ďalší.
Slovenská premiéra 9. apríla 2015
Podľa románu francúzskeho spisovateľa Philippe Dijana Incidences z roku 2010 nakrútili súrodenci Arnaud a Jean-Marie Larrieuovci v roku 2013 francúzsko-švajčiarsku drámu L'Amour est un crime parfait s prvkami thrilleru. Mathieu Amalric hrá Marca, záletného profesora tvorivého písania na Univerzite v Lausanne, a Marion Duval študentku Barbaru, ktorá podľahla jeho čaru, no po spoločnej noci sa stratila. Zistiť, čo sa stalo, chce Barbarina nevlastná matka Anna (Maïwenn Le Besco), musí sa však brániť zničujúcemu Marcovmu šarmu. Film uviedlo viacero svetových festivalov vrátane Tokia i Toronta, no veľa cien ani rekordné divácke návštevy si na konto nepripísal.
Foto: Film Europe

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.