Chappie (USA-Mexiko 2015)

chappie p877448 resizeChappie (USA-Mexiko 2015)
121 minút.
Scenár: Neill Blomkamp, Terri Tatchell. Réžia: Neill Blomkamp. Kamera: Trent Opaloch. Strih: Julian Clarke, Mark Goldblatt. Hudba: Hans Zimmer. Účinkujú: Hugh Jackman, Sigourney Weaver, Sharlto Copley, Dev Patel, Miranda Frigon, Jose Pablo Cantillo, Robert Hobbs, Brandon Auret, Kevin Otto, Yo-Landi Visser a ďalší.
Slovenská premiéra 5. marca 2015
Po rozpačito prijatom sci-fi thrilleri Elysium (2013) sa juhoafrický filmár Neill Blomkamp, autor skvelého Districtu 9 (2009), pokúša o reparát akčným vedeckofantastickým thrillerom s názvom, ktorý za žiadnych okolností nesmiete opakovať rýchlo za sebou. O robocopovi, robotickom policajtovi, ktorý začne rozmýšľať, cítiť a uvedomovať si sám seba. Mysliaci policajt. Sci-fi. Smrdí to problémami nielen pre políciu aj pre tých, ktorým pomáha a ktorých chráni. Okrem Blomkampovho stáleho herca Sharlta Copleya, Hugha Jackmana a Sigourney Weaver si vo filme zahrali aj Watkin Tudor Jones a Yo-Landi Visserová, členovia juhoafrickej hudobnej formácie Die Antwoord.
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.