Tučniaky z Madagascaru (USA 2014)

tucniaky z madagascaru resizeTučniaky z Madagascaru (USA 2014)
Penguins of Madagascar
92 minút
Scenár: John Aboud, Michael Colton, Brandon Sawyer. Réžia: Eric Darnell, Simon J. Smith. Strih: Nick Kenway. Hudba: Lorne Balfe. V slovenskom znení účinkujú: Juraj Predmerský, Martin Vitek, Kamil Kollárik , Laco Konrád, Filip Túma, Gregor Holeška, Henrich Platek , Kristína Turjanová, Ján Tréger, Dušan Szabó a ďalší.
Slovenská premiéra 27. novembra 2014
Skipper, Kowalski, Rico a Pešiak - štyri militantné tučniaky zo série filmov Madagascar – sa v roku 2008 stali hrdinami vlastného televízneho seriálu. Ten sa zasa stal základom pre celovečerný film, ktorý nakrútil režisér Madagascaru Eric Darnell spolu s režisérom Shreka 4-D a Pána včielku Simonom J. Smithom. Je určený predovšetkým detským fanúšikom televízneho seriálu, okrem tučniakov v ňom neúčinkujú ďalší obľúbení hrdinovia z Madagascaru a aj celkové ladenie je úplne iné. S prostým humorom, desaťročiami preverenými vtipmi a jednoduchou zápletkou hodnou 20-minútovej seriálovej epizódy rozpráva o boji s mocným nepriateľom, ktorý chce diskreditovať všetky tučniaky, aby ich ľudia prestali mať radi.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.