Nebo nie je výmysel (USA 2014)

nebo nie je vymysel 335140 resizeNebo nie je výmysel (USA 2014)
Heavens Is for Real
100 minút.
Scenár: Randall Wallace, Chris Parker. Réžia: Randall Wallace. Kamera: Dean Semler. Strih: John Wright. Hudba: Nick Glennie-Smith. Účinkujú: Kelly Reilly, Greg Kinnear, Connor Corum, Lane Styles, Thomas Haden Church, Jacob Vargas, Darcy Fehr, Margo Martindale a ďalší.
Slovenská premiéra 30. októbra 2014
Dvojica kresťanských autorov pastor Todd Burpo a spisovateľka Lynn Vincentová potešila v roku 2010 ultrakonzervatívnych čitateľov v USA románom Heaven is for Real: A Little Boy's Astounding Story of His Trip to Heaven and Back, opisujúcich v súlade s vierou „zážitky“ Burpovho štvorročného syna z hlbokej kómy a klinickej smrti. Dieru na filmovom trhu využil scenárista a režisér Randall Wallace (Muž so železnou maskou, Údolie tieňov) s koproducentom – biskupom a profesionálnym prorokom T. D. Jakesom. S rozpočtom 12 miliónov dolárov nakrútili film pre 2,4 miliardy kresťanov. Čo na tom, že recenzenti ho označili za slabý a propagandistický, keď tí, ktorým je určený, ho vnímajú predovšetkým srdcom?
Foto: ITAFilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.