V Bratislave pribudne nový multiplex

„Pre Bratislavčanov chystáme veľké prekvapenia“, hovorí Tomáš Drobný, marketingový a obchodný riaditeľ skupiny. „Bratislavský mutliplex bude vlajkovou loďou celej siete CINEMAX a dobudovaním jej celoslovenského pokrytia. Diváci sa môžu tešiť na množstvo „vychytávok“ a špičkových technológii, ktoré bratislavským kino divákom chýbajú. Chceme byť nielen iní a lepší ako existujúce kiná, aby sme boli konkurencieschopní existujúcim multiplexom. Ale milujeme filmy a filmový svet a chceme našim návštevníkom priniesť filmovú zábavu na tej najvyššej úrovni, aby si každý titul mohli vychutnať k tej najvyššej spokojnosti.“ hovorí ďalej Tomáš Drobný. Nový CINEMAX bude súčasťou rodinne orientovaného obchodného centra Bory Mall, ktoré je v momentálne vo výstavbe. Otvorenie multiplexu je naplánované na polovicu roka 2015.

 

Spoločnosť Continental film, s. r. o. vznikla v roku 1997 a priniesla do slovenských kín filmy ako Harry Potter, trilógie Matrix a Pán prsteňov, či Hobit, distribuuje množstvo slovenských a českých filmov a množstvo nezávislej produkcie z celého sveta. Sieť multikín CINEMAX vznikla 1. júla 2006. Jej prevádzkovateľom je spoločnosť CINEMAX, a. s., ktorej hlavnou náplňou je predovšetkým budovanie a prevádzkovanie viac-sálových kín v obchodných a zábavných centrách po celom Slovensku. Prvé multikiná vznikli v zábavno-obchodnom centre MAX v Trnave, Poprade, Trenčíne a Nitre. V roku 2007 k nim pribudli multikiná v Dunajskej Strede, Skalici a Žiline, v roku 2008 sa otvorilo multikino v Prešove a v Košiciach v obchodnom centre Atrium Optima. Posledným prírastkom siete CINEMAX je šesť sálové multikino v Banskej Bystrici, ktoré sa do jedinej celoslovenskej siete kín začlenilo k 27. októbru 2011.K dnešnému dňu tak CINEMAX, a. s prevádzkuje 10 multikín so 43 sálami a celkovou kapacitou 7 510 sedadiel.

 

Vyrastajúce nákupné centrum Bory Mall sa nachádza v tranzitnom uzle medzi mestskými časťami Lamač, Dúbravka, Devínska Nová Ves a Záhorská Bystrica na severozápade Bratislavy, v oblasti známej ako Borská nížina. Developerom projektu je investičná skupina Penta.

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.