Prci, prci, prcičky: Stretávka (USA 2012)

American Pie: ReunionPrciA1
113 minút
Scenár: Adam Herz, Jon Hurwitz. Hayden Schlossberg. Réžia: John Hurwitz, Hayden Schlossberg. Kamera: Daryn Okada. Strih: Jeff Betancourt. Hudba: Lyle Workman. Účinkujú: Alyson Hannigan, Seann William Scott, Mena Suvari, Jason Biggs, Katrina Bowden, Tara Reid, Shannon Elizabeth, Chris Klein, Jennifer Coolidge, Eugene Levy, Chris Owen a ďalší.
Premiéra 5. apríla 2012
Už ôsmy raz sa na plátna kín valia hrdinovia, ktorých sa v roku 1999 spoznali ako bujarých stredoškolákov. Lacné, zato dobre zarábajúce vulgárne mládežnícke komédie sa stali fenoménom americkej popkultúry. Nový film so starými známymi režírovala dvojica John Hurwitz – Hayden Schlossberg, ktorá sa preslávila komédiou Zahulíme, uvidíme 2. Z niekdajších dorastencov sú tridsiatnici a pokúša sa o nich kríza stredného veku. Ak sa to divákom bude páčiť, určite sa raz dočkáme aj filmového vystrájania rozjarených starčekov a stareniek z domova dôchodcov.
Foto: Tatrafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.