Predajňa Klapka.sk ponúka

V akciovej ponuke záujemcovia nájdu publikácie z edičného oddelenia Slovenského filmového ústavu, medzi nimi knihy o osobnostiach slovenskej kinematografie alebo rôzne teoretické publikácie i staršie čísla filmologického časopisu pre vedu o filme a pohyblivom obraze Kino-Ikon. Z kníh sa bude so zľavou predávať napríklad publikácia Albert Marenčin – filmár na križovatke času, Kameraman Stanislav Szomolányi, Paľo Bielik a slovenská filmová kultúra, Herec Ivan Palúch, Juraj Jakubisko, Ján Kadár, ale aj knihy o zahraničných filmových osobnostiach či kinematografiách, napríklad Spletité cesty Wima Wendersa či Balkán a metafora alebo Filmový zemepis. So zľavou budú aj najpredávanejšie publikácie z minulého roka, a to Viktor Kubal. Filmár – výtvarník – humorista od Rudolfa Urca a Filmové profily autorov Renáty a Martina Šmatlákových, čo je príležitosť pre tých, ktorí si tieto čitateľsky obľúbené publikácie ešte nestihli kúpiť. V akciovej ponuke je niekoľko desiatok kníh, ktoré patria do knižnice každého správneho kinofila.

 

Predajňa Klapka.sk sa nachádza na Grösslingovej ulici č. 43 v Bratislave, má bohatý sortiment a orientuje sa na ponuku audiovizuálnych diel, odbornej literatúry a sprievodných grafických materiálov. Otváracie hodiny sú v pondelok a piatok od 9.00 do 17.00 h. a v utorok, stredu a štvrtok od 10.00 do 18.00 h.

Predajňa Klapka.sk realizuje aj internetový predaj na www.klapka.sk.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.