Kto povie tvoj príbeh?


Ak píšeš poéziu, prózu, drámu, máš neobyčejné, ale aj obyčajné osobné príbehy, alebo máš doma zásuvku plnú nezmyselne vkusných textov, ktorým rozumieš len ty... Ak si chceš vyskúšať prezentovať svoju tvorbu priamo na javisku divadla, kde si do nej môžu rypnúť iní ľudia... Je tu pre teba príležitosť.

Stačí, keď svoju tvorbu zašleš na email Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
najneskôr do 15. januára 2012. 
Budeme radi, ak dielo nepresiahne desať A4-normostrán.

Zo zaslaných príspevkov vyberieme najligotavejšie perly na web a vybrané autorky/autori budú oslovení s možnosťou čítať svoje veci na verejnom podujatí vo februári 2012 v Bratislave.

Ak si praješ zostať v anonymite, môžeš nám poslať text aj pod pseudonymom, a môže byť prečítaný hercami/herečkami divadla. Nezabudni však pridať svoj email či mobil, aby sme ťa v prípade užšieho výberu mohli skontaktovať.

Výzva a chystané verejné čítanie textov je súčasťou  pilotného  Mesiaca LGBT histórie, ktorý na Slovensku realizuje Iniciatíva Inakosť.

Web: inakost.sk, nomantinels.sk
Email: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.