Vyseďte si skvelé ceny

Veľkú letnú súťaž pre svojich divákov organizuje spoločnosť Cinema City, ktorá v januári tohoto roka prevzala multikiná Palace Cinemas. V európskych kinách Cinema City sa teší obľube už tretí rok, na Slovensku sa tak v kinách Palace Cinemas stane prvý raz. Pre návštevníkov multikín je pripravených viac ako 100 000 darčekových a súťažných kupónov. Koncept letných darčekov a letná súťaž sú u návštevníkov kín veľmi obľúbené, multikiná Palace Cinemas v ňom vidia ideálnu možnosť ponúknuť svojim divákom toľko žiadaný nadštandard k návšteve kina. A tiež cestu, ako dlhodobo zvýšiť návštevnosť v kinách.  „Veľkú letnú súťaž, v ktorej vyhrává každý“ doplní aj masívna reklamná kampaň v hodnote 300 000 eur s využitím outdoorových plôch, tlače, rozhlasu, internetu a v nákupných centrách, kde sú kiná umiestnené. Každý divák ktoréhokoľvek z kín Cinema City a Palace Cinemas dostane k vstupenke stierací žreb, vďaka ktorému získa jeden z malých darčekov ako je nápoj, popcorn, vstupenka zadarmo a podobne. Zároveň sa bude môcť zúčastnit SMS súťaže o autá Citroën C3, netbooky KARIM-RASHID, letenky Českých aerolínií alebo elektroniku od TPD.SK. Veľké ceny sa nebudú žrebovať, ale získajú ich tí filmoví fanúšikovia, ktorí si ich vysedia v kine. Žreby obsahujú unikátny kód pre SMS súťaž, diváci, ktorí pošlú najviac kódov, vyhrajú. Ten, kdo prijde do kina najčastejšie, vyhrá hlavé ceny, ktoré sú práve podľa počtu návštev odstupňované. Najväčšiu šancu majú teda najväčší filmoví fanúšikovia.

Pripravené sú 2 autá CITROËN C3, 10 kusov netbookov KARIM-RASHID, 15 kusov leteniek Českých aerolínií a 41 kusov elektroniky od TPD.SK ako sú kamery, telefóny alebo MP3 prehrávače.  

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.