Harry Potter – kasový trhák

S rovnakým nadšením sa prišli rozlúčiť aj fanúšikovia v slovenských kinách, kde podľa očakávaní dosiahli celkové tržby za otvárací víkend neuveriteľných 381.759 eur, čím sa „Harry Potter a Dary smrti 2“ dostal na prvú priečku rebríčka otváracích víkendov. V mene distributéra, spoločnosti Continental film, ďakujeme všetkým divákom, kinárom, partnerom za fantastickú podporu a spoluprácu počas uplynulých 10 rokov!
Slovenskí fanúšikovia mali možnosť uvidieť veľkolepý záver filmu prvý krát už na slávnostnej premiére 12. júla v Bratislave, v celoslovenských predpremiérach 13. júla s oficiálnou distribučnou premiérou od 14. júla.

„Harry Potter a Dary smrti 2“ prináša záverečné dobrodružstvo filmovej série, kde vo veľkolepom finále vyvrcholí boj medzi silami dobra a zla. Situácia ešte nikdy nebola taká vážna a nikto nie je v bezpečí. Harryho Pottera čaká rozhodujúce stretnutie s Lordom Voldemortom, v ktorom musí byť pripravený obetovať všetko. Prežiť však môže iba jeden. Tu sa všetko skončí!

Michal Drobný
Výkonný riaditeľ
Continental film, s.r.o.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.