Študenti opäť zadarmo na Art Film Fest 2011

Študentský cinepass je 9-dňová permanentka určená pre žiakov a študentov základných, stredných a vysokých škôl vo veku do 26 rokov (rok narodenia 1985 a neskôr). Stačí ak do konca mája vyplnia na jednej z dvoch internetových stránok www.pss.sk alebo www.artfilmfest.sk registračný formulár, ktorý je dostupný od dnešného dňa. Všetkým zaregistrovaným študentom bude cinepass vydaný na registračnom mieste festivalu. Musia sa preukázať študentským dokladom.Prostredníctvom cinepassu Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., ponúka mladým ľuďom atraktívnu možnosť úplne zadarmo sa zúčastniť na všetkých verejných festivalových projekciách i sprievodných podujatiach 19. ročníka tohto známeho filmového festivalu. So cinepassom od PSS, a. s., „vo vrecku“ si budú môcť vybrať z viac než 160 kvalitných filmov.

Rovnako intenzívne sú aj možnosti, ktoré Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., poskytuje pri hľadaní správnych odpovedí na všetky otázky, čo súvisia s bývaním. Táto najväčšia stavebná sporiteľňa na Slovensku má vo svojej ponuke nielen špeciálne sporenie pre deti, ale aj širokú škálu možností, ako riešiť samostatné bývanie pre mladých ľudí. Podrobnejšie informácie nájdete na www.pss.sk, kde môžete požiadať aj o zasielanie newslettera. Prostredníctvom neho môžete získavať všetky novinky o stavebnom sporení v PSS, a. s., a byť tak vždy v obraze.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.