Kill Bill – kompletné vydanie

killbill_2_BD_3D

V kartónovej škatuli sú samostatné plastové balenia každého BD. Obraz (2,40 : 1) je kódovaný v  AVC Mpeg-4 a ani ten najnáročnejší fanúšik mu nemôže nič vyčítať. Naopak – pred tromi rokmi, v čase svetovej premiéry na BD, to bol jeden z najlepších prepisov filmu na Blu-ray. Špeciálne vydanie pre Čechy a Slovensko obsahuje iba dve zvukové stopy – s originálnym znením aj českým dabingom, oba vo formáte DTS-HD Master Audio 5.1 a české titulky. Priemerný domáci divák azda skutočne nepotrebuje viac. Zamrzí však absencia akýchkoľvek bonusov či pokročilejších funkcií ako alternatívny sprievodný komentár alebo aspoň odkaz na BD Live. Nie sú tu vynechané či doplnené scény, dokumenty, ba ani tie bonusy, ktoré ponúkalo vydanie na DVD. Čo je chyba, lebo BD nie je len záležitosťou snobov, ktorým možno reklamou nanútiť čokoľvek, ale i náročných filmových fanúšikov - a tých takéto vydanie nemôže uspokojiť.

Popri skvelom obraze a bezchybnom zvuku je teda jediným ďalším plusom cena, na miestne pomery pomerne prívetivá – no i tak dosahujúca sumu, za ktorú si môžete kúpiť jednoduchý prehrávač DVD.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.