Prvý film vyhral prvý festival

foto_z_filmu_resizeŠtudentský dokument S ňou, bez nej poslucháčky ateliéru dokumentárnej tvorby FTF VŠMU v Bratislave Mgr. Kataríny Hlinčíkovej (25) ocenili na MFF CineMAuibit v Bukurešti hlavnou cenou. Je to prvý dokument mladej filmárky a jej prvý festival, na ktorý sa so svojím dielom prihlásila. „ Bol to príbeh o mne, uvidíme, ako to dopadne, až začnem nakrúcať o iných,“ skromne s úsmevom komentovala výnimočný vianočný darček. V súčasnosti študuje v druhom ročníku, jej vedúcimi sú Jaro Vojtek a Robert Kirchhoff. Externe pôsobí v spoločnosti Trigon Production, kde sa venuje marketingovej komunikácii.
Film S ňou, bez nej je o človeku, ktorý odišiel a niečo z neho zostalo a o ľuďoch, ktorí ostali a niečo z nich odišlo. Tento krátky osobný dokument hovorí o tom, čo rodina stráca, keď zomrie jeden jej člen. V jednej osobe je to dcéra (mojich starých rodičov), moja mama a žena môjho otca. Ako sa vyrovnávame s touto stratou?

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.