Ninja korytnačky 2 (USA 2016)

Ninja korytnacky 2Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
112 minút.
Scenár: Josh Appelbaum, André Nemec. Réžia: Dave Green. Kamera: Lula Carvalho. Strih: Bob Ducsay, Jim May. Hudba: Steve Jablonsky. Účinkujú: Megan Fox, Stephen Amell, Laura Linney, Will Arnett, Alan Ritchson, William Fichtner, Tyler Perry, Noel Fisher, Johnny Knoxville, Brett Azar, Brian Tee, Tony Shalhoub, Alessandra Ambrosio, Jeremy Howard, Judith Hoag, Danny Woodburn, Pete Ploszek, Gary Anthony Williams, Brittany Ishibashi, Marko Caka a ďalší.
Slovenská premiéra 2. júna 2016
V roku 1984 začal vychádzať komiks o zmutovaných plazoch so záľubou v bojových umeniach Teenage Mutant Ninja Turtles. A pretože si našiel dostatok fanúšikov, vychádzal až do roku 2010. V roku 1990 mal premiéru prvý z hraných aj animovaných filmov rovnomennej série, ktorú sa predvlani pokúsil znovu oživiť producent Michael Bay. Prichádza teda druhá časť rebootovanej série, opäť podľa predlohy André Nemca a Josha Appelbauma, no v réžii Dave Greena, ako jeho vôbec druhý celovečerný film. Leonardo, Donatello, Rafael a Michelangelo sa v boji proti svojmu nepriateľovi Shredderovi (Brian Tee) spoja so šialeným vedcom Baxterom Stockmanom (Tyler Perry), ktorý vyvinul špeciálny mutagén, schopný premeniť človeka na zviera. A to im vnukne kacírsku myšlienku: „Keď môže ten sajrajt robiť z ľudí zvieratá, nemohol by zo zvierat – napríklad opancierovaných plazov – spraviť ľudí?“
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.