Muž vo vlaku (USA/Veľká Británia 2018)

Muz-vo-vlakuThe Commuter
Akčný triler, 104 minút
Scenár: Philip de Blasi, Byron Willinger. Réžia: Jaume Collet-Serra. Kamera: Paul Cameron. Strih: Nicolas De Toth. Hudba: Rogue Baños. Hrajú: Liam Neeson, Vera Farmiga, Sam Neill, Patrick Wilson, Elizabeth McGovern, Jonathan Banks, Killian Scott, Dean-Charles Chapman, Shazad Latif, Clara Llago, Florence Pugh, Andy Nyman, Letitia Weight, Roland Møller, Adam Nagaitis, Colin McFarlane a ďalší.
Slovenská premiéra: 18. januára 2018
Zdá sa, že nudný a pkojný život Michaela McCauleyho (Liam Neeson) nemôže nič narušiť. Predáva poistky, spolu s rodinou žije na predmestí a do a z práce dochádza pravidelne vlakom, a to už celých desať rokov. A spčiatku sa nezád, že dnešná cesta domov nebude iná, ako tie predchádzajúce a čokoro si doslova siahne na dno svojich fyzických a psychických síl. Po chvíľke jazdy si k nemu prisadne atraktívna Joanna (Vera Farmiga), ktorá mu polží zdanlivo jednoduchá otáku: „Aký ste človek?“ pod vplyvom jej osobného kúzla a obálky s peniazmi sa Michael nechá vtiahnuť do zvláštnej a smrtiacej hry. Musí vo vlaku nájsť niekoho, kto tam nepatrí. Ak neuspeje, príde o rodinu, ak uspeje, čaká ho odmena. Odmietnutie nie je odpoveď. Vlak uháňa, tajmoný vládca hry sleduje každý jeho krok a vzdialenosť do cieľovej stanice sa kráti. Kým zastaví, šialená situácia sa zmení na horúčkovité pátranie, bitky a streľbu. Je to hra alebo premyslený zločin? Kto je tajomný cudzinec vo vlaku a prečo ho má nájsť? Režisér Jaume Collet-Serra vo svojej napínavej akčnej snímke sa znovu obrátil na skúseného a charizmatického Liama Neesona, s ktorým nakrútil už trilery ako Non-Stop, Neznámy či Nočný bežec, čo je zárukou, že aj ich najnovší počin bude divácky úspešný.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.