Dočkáme sa Ježiška? (Česká republika 2013)

Prijde letos Jezisek 1Přijde letos Ježíšek?

100 minút
Scenár: Karolína, Dubová, Lenka Kny. Réžia: Lenky Kny. Kamera: Alexander Šurkala. Strih: Michal Lánský. Hudba: Michal Pavlíček. Hrajú: Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Igor Chmela, Václav Postránecký, Pavel Kříž, Danica Jurčová, Marian Roden, Dolores Herediaová, Aislinn Derbezová, Radúz Mácha, Oldřich Vlach a ďalší.
Premiéra: 5. december 2013
Šarmantný šesťdesiatnik José (Josef Abrhám) sa vracia po tridsiatich rokoch do Prahy z emigrácie a so sebou priváža mexickú manželku Dolores (Dolores Herediaová) i krásnu, dospelú dcéru Penélope (Aislinn Derbezová). Hoci bol presvedčený, že rodné mesto už nikdy neuvidí, nakoniec podľahol naliehaniu dvoch žien svojho života. Penélope sa totiž márne snaží otehotnieť a veriaca manželka Dolores je presvedčená, že poslednou nádejou je zázrak, ktorý by v predvianočnom čase mohlo splniť slávne Pražské Jezuliatko. A tak José súhlasí s návratom, ktorý je pre neho radostný aj bolestný – vracia sa na miesta, ktoré pozná, a aj ku spomienkam, ktoré naraz ožívajú. Čoskoro vyjde najavo, že v Prahe je okrem legendárneho Pražského Jezuliatka aj rad ďalších bytostí, ktoré sú schopné konať zázraky. A nielen, čo sa týka vytúženého počatia...
FOTO: Magic Box

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.