Skryté túžby (Maďarsko 2018)

Skryte-tuzbyNyitva
Romantická tragikomédia, 98 minút
Scenár a réžia: Orsi Nagypal. Kamera: Máté Herbai. Strih: Áron Mezei. Hudba: Márk Moldvai. Hrajú: Csilla Radnay, Lehel Kovács, Bori Péterfy, András Ötvös, Adél Jordán, Laura Lénárdt, Bence Brasch, Zsanett Andrádi, Csaba Gerner, László Katona, Nóra Parti, Eszter Tóth, Katalin Takács, Zoltán Zamási, Rita Fejes, Zoltán Géczi a ďalší.
Slovenská premiéra: 14. marca 2019
Fanni a Bálint (Csilla Radnay, Lehel Kovács) – párik po tridsiatke – sa rozhodne zachrániť svoj láskyplný, ale sexuálne neuspokojivý vzťah tým, že ho jednoducho otvorí. Dúfajú, že uniknú zdanlivo nevyhnutným podvodom a zradám, s ktorými sa všetci okolo nich stretávajú. To sa však ukazuje oveľa zložitejšie a bolestivejšie, ako si to predstavovali – nie sú pripravení ani na fyzické, ani na emocionálne následky nových príležitostí. Film sa snaží zobraziť výzvy vo vzťahoch v 21. storočí a sexualitu zo ženského pohľadu, zaoberá sa rodovými rolami a falošnými očakávaniami, so zvláštnym humorom a čestnosťou.
Foto: Sky Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.