Ako sa stať zlatokopom (USA 2017)

ako sa statHow to Be a Latin Lover
115 minút.
Scenár: Chris Spain, Jon Zack. Réžia: Ken Marino. Kamera: John Bailey. Strih: John Daigle. Hudba: Craig Wedren. Účinkujú: Eugenio Derbez, Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raphael Alejandro, Michael Cera, Rob Corddry, Mckenna Grace, Rob Huebel, Rob Riggle, Raquel Welch, Linda Lavin, Omar Chaparro, Renée Taylor a ďalší.
Slovenská premiéra 13. júla 2017
Zaobstaráte si odolný odev, pevnú obuv, stan, sušené hovädzie, kotlík, krompáč, lopatu, sitá, misu na premývanie zlatonosného piesku a zaregistrujete si nádejný claim… Nie, komédia herca, producenta a režiséra Kena Marina How to Be a Latin Lover nie je o tomto druhu zlatokopov. V českých kinách sa volá jednoznačnejšie: Milovník po přechodu. Maximo (Eugenio Derbez) je gigollo, orientovaný na oveľa staršie a najmä zazobané dámy. Lenže oveľa staršie dámy majú veľmi často slabosť pre mladučkých zajačikov – a Maximo z tejto kategórie dávno vyrástol. Keď sa ocitne na ulici bez práce i bez peňazí, útočisko hľadá u odcudzenej sestry Sary (Salma Hayek). Tá sa stará o syna Huga, školáka, ktorý by rád vyjavil svoje city jednej zo spolužiačok, ale ostýcha sa. Skúsený Maximo mu ponúkne pomoc. Najmä keď zistí, že Hugova vyvolená má zazobanú babičku (Raquel Welch). Komédia, nakrútená za 5 miliónov dolárov, ich od premiéry na sklonku apríla už stihla utŕžiť 56.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.