Kino Campus pre milovníkov kvalitnej kinematografie

Kino Campus je výsledkom spoločnej iniciatívy Evanjelickej bohosloveckej fakulty Univerzity Komenského na Bartókovej 8 v Bratislave a spoločnosti Film Europe Media Company. Nový projekt je zatiaľ naplánovaný na približne dva mesiace, projekcie sa budú konať každý štvrtok a sobotu od 27.apríla do 1. júla 2017, vždy o 19:00 v priestoroch EBF UK.

Na slávnostné otvorenie Kina Campus vo štvrtok 27. apríla vybrali dramaturgovia projektu jeden z najúspešnejších a najobľúbenejších filmov z portfólia Film Europe - slávnu Sorrentinovu Veľkú nádheru. Ambíciou našej aktivity je priniesť kvalitné filmy do novej lokality v Bratislave na univerzitnej pôde. V programe kina nájde divák dvadsať výnimočných filmových zážitkov. Organizátori projektu starostlivo vybrali do jeho hracieho profilu výber toho najlepšieho, čo sa v uplynulých rokoch vo svete nakrútilo. Pritom dramaturgia nie je iba subjektívna, ale vychádza z názoru porotcov 3 najprestížnejších filmových festivalov, ktoré sa každoročne konajú v Berlíne, v Benátkach a v Cannes.

Okrem overených fimových lahôdok budú mať diváci možnosť vzhliadnuť aj niekoľko premiérových titulov: taliansky kinohit režiséra Paola Genoveseho Úplní cudzinci, japonskú rodinnú drámu režiséra Hirokazu Koreedu Po búrke, ktorá bola súčasťou oficiálnej prehliadky v Cannes, či bulharskú komediálnu drámu režisérskej dvojice Kristina Grozeva & Petar Valčanov Glory, ktorá zaujala na viacerých filmových festivaloch.Veríme, že Kino Campus prinesie ďalšiu kultúrnu aktivitu v novom priestore a že si postupne vybuduje nadšenú komunitu milovníkov kvalitného filmu.

Program a rezervacia vstupeniek: kino.filmeurope.sk

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.