Pattaya (Francúzsko 2016)

pattaya-poster97 minút.
Scenár: Franck Gastambide, Stéphane Kazandjian. Réžia: Franck Gastambide. Kamera: Renaud Chassaing. Strih: Laure Gardette. Hudba: Éric Neveux, DJ Kore. Účinkujú: Franck Gastambide, Malik Bentalha, Anouar Toubali, Ramzy Bedia, Gad Elmaleh, Sabrina Ouazani, Sissi Duparc a ďalší.
Slovenská premiéra 14. júla 2016
Francúzsky herec Franck Gastambide debutoval v roku 2012 ako scenárista a režisér dlhometrážnej hranej komédie Les Kaïra o trojici mladých darmošľapov, ktorí sa rozhodnú stať hviezdami pornofilmov. Sám si zahral hlavnú rolu po boku Rocca Siffrediho. Teraz sa vracia v podobnom duchu. Mladí povaľači Franck a Krimo snívajú o živote v thajskom letovisku Pattaya, kde lietajú takým ako oni pečené holuby rovno do úst. Keď zistia, že sa práve tam budú konať majstrovstvá sveta „výškovo znevýhodnených spoluobčanov“ v thajskom boxe, neváhajú a prihlásia do boja svojho zdravotne postihnutého suseda. Čakajú ich bláznivé dobrodružstvá. V trojici a s opicou. Politicky, spoločensky i umelecky nekorektná zábava utŕžila doma vo Francúzsku vyše 14 miliónov a každé ďalšie euro je čistý zisk, takže distributér si ju mohol dovoliť postaviť aj proti bezkonkurenčnému šampiónovi týždňa Doba ľadová 5. V Česku ju kiná premietajú pod veľavravnejším názvom Pařba v Pattayi.
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.