Foxx a DiCaprio v Django Unchained

Tarantino_resizeRežisér snímok ako Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Kill Bill (2003), Kill Bill 2 (2004), Sin City - mesto hriechu (2005) či Nehanební bastardi (2009) Quentin Tarantino potvrdil hercov Jamieho Foxxa a Leonarda DiCapria pre svoj film s otrokársou tématikou. Novinka dostala názov Django Unchained a legendárny filmár je autorom scenára i režisérom zároveň.


Leo_Caprio_resizeHlavnú úlohu si zahrá Jamie Foxx ako bývalý otrok Django, ktorý sa pod vplyvom nemeckého lovca ľudí v podaní Christophera Waltza, známeho z filmu Nehanební bastardi (2009), sám stane krutým lovcom ľudí za odmenu. DiCaprio stvárni bezohľadného plantážnika Calvina Candieho – majiteľa klubu, kde otrokyne ponúkajú ako sexuálne objekty a otroci proti sebe bojujú v smrtiacich zápasoch. Candie je pre nich najhoršou nočnou morou a slobodný Django ho musí premôcť, aby získal späť svoju manželku.

Film má byť poctou spaghetti westernu Sergia Corbucciho z roku 1966 s názvom Django, v ktorom sa gangster ocitne uprostred sporu medzi Ku Klux Klanom a mexickými Jamie_Foxx_resizebanditami, ako aj filmu Sukiyaki Western Django (2007) režiséra Takashiho Miikeho. O americkú distribúciu sa postará spoločnosť The Weinstein Company, ktorá distribuovala aj Pulp Fiction a jeho distribúciu v zahraničí zabezpečí spoločnosť Sony Pictures. Do slovenských kín uvedie film spoločnosť Itafilm s plánovanou premiérou na koniec roka 2012.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.