Netflix ruší sociálnu izoláciu

Netflix2logo resizeNetflix je v týchto karanténnych dňoch pre mnohých priam spásou, no ani niekoľko dní sledovania obľúbených seriálov či filmov sa nemusí zaobísť bez následkov. Sociálna izolácia totiž môže na človeku zanechať stopy. Streamovací gigant sa preto rozhodol pre vytvorenie Netflix Party, počas ktorej môžeš obľúbené filmy a seriály sledovať spolu so svojimi kamošmi.

Netflix myslí aj na psychické zdravie ľudí, ktorí dennodenne pozerajú svoje obľúbené filmy a seriály. Portál CNN informoval, že streamovací gigant prináša novú formu, akou môžeš byť aj napriek sociálnej izolácii so svojimi kamošmi a cítiť sa tak pomaly ako v kine. Priniesol totiž formát podobný akejsi párty.

Milióny ľudí už trávia a nejaký čas ešte budú tráviť doma. Izolácia a samota neprospievajú každému, preto sa Netflix rozhodol spojiť ľudí aj napriek prikázanej karanténe. Netflix Party Chrome Exension je cesta, vďaka ktorej nebudeš pozerať filmový obsah osamelý a opustený.

Toto rozšírenie je dostupné len v prehliadači Google Chrome, takže každý, kto sleduje Netflix a nepoužíva ho, si ho musí nainštalovať.

A aký je teda postup?
O Stiahni si prehliadač Chrome
O Stiahni si rozšírenie – Netflix Party Chrome Exension
O Prejdi na stránku Netflix a vyber, čo chceš sledovať
O Klikni na rozšírenie Netflix Party, ktoré sa objaví v hornej časti prehľadávača označené červenou farbou
O Zdieľaj webovú URL adresu so svojimi priateľmi – ak chceš vedľa videa zobraziť aj okno rozhovoru, zaškrtni políčko „zobraziť rozhovor“. Vďaka tomu si môžete počas sledovania rovnakého programu posielať správy

Keď to budeš práve ty, kto klikne na rozšírenie Netflix Party a bude tým človekom, ktorý túto párty komunitu založí, budeš jediný, kto bude vedieť obsah pretáčať, zastaviť alebo pridať titulky. Netflix nedohliada, či pošleš webovú adresu na zdieľanie sledovania obsahu jedného alebo desiatim ľuďom.

Nezabudni, že aj tvoji priatelia musia mať stiahnuté rozšírenie Netflix Party. Potom stačí kliknúť na odkaz a pripojiť sa k videu.

Akonáhle skončíte so sledovaním, kliknite znova na rozšírenie a stlač tlačidlo „odpojiť“. Tvoja Netflix Party sa skončila, no nezabudni, že môže opäť pokračovať a ty si pánom, ktorý udáva smer.

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.