Jednou nohou v base (Taliansko 2018)

Jednou-nohou-v-base2Il tuttofare
Komédia, 98 minút
Scenár a réžia: Valerio Attanasio. Kamera: Ferran Paredes. Strih: Giuseppe Trepiccione. Hudba: Pivio, Aldo Se Scalzi. Hrajú: Sergio Castellitto, Guglielmo Poggi, Elena Sofia Ricci, Clara Alonso, Roland Litrico, Luca Avagliano, Tonino Tallura, Alberto Di Stasio, Daniele Monterosi, Giuseppe Ragone, Beatruce Schiros, Federica Carrruba Toscano a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. marca 2019
Mladý právnik Antonio Bonocore (Guglielmo Poggi) sníva o tom, že sa stane spoločníkom vo vychytenej firme svojho profesora Totiho Bellastellu (Sergio Castellitto). Ten je však známy egoista a tyran, a tak sa Antonio stáva jeho asistentom, osobným šoférom či kuchárom za smiešnych 300 eur mesačne, a to navyše bez zmluvy. Keď konečne dostane vytúženú ponuku stať sa spoločníkom, má to jeden háčik – musí si vziať Isabel (Clara Alonso), argentínsku milenku svojho mentora, ktorá potrebuje získať občianstvo. Dobromyseľný Antonio prijíma, ale netuší, že sa čoskoro ocitne v kolotoči problémov, ktorý sa len tak nezastaví...
Foto: Itafilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.