LOVEnie (ČR 2019)

LOVEnieLOVEní
Romantická komédia, 100 minút
Scenár a réžia: Karel Janák. Strih: Vojtěch Frič. Hudba: Miroslav Chyška, Jan Jakubec. Hrajú: Ester Geislerová, Eva „Evelyn“ Kramerová, Jakub Prachař, Veronika Žilková, Ondřej Malý, Jirka Špunt, Martin Písařík, Jaroslav Plesl, Jana Švandová, Romana Goščíková a ďalší.
Slovenská premiéra: 21. marca 2019
Ktoré dievča by nemalo rado svadby! Môže si vziať krásne šaty, nechá si navrhnúť svadobnú tortu a vezme si muža svojho srdca. Teda... väčšina z nich. Eliške (Ester Geislerová) sa tá posledná časť nevydarila. Ženích totiž v rozhodujúcej chvíli utiekol od oltára s prosbou, či by sa mohla do konca týždňa vysťahovať. To dokáže dievčaťu pokaziť svadbu. Eliška má však skvelú kamarátku Paťu (Eva „Evelyn“ Kramerová), ktorá je akčná a s ničím si „nerobí hlavu“, a tiež chápavú mamu (Veronika Žilková), skvelú ženu činu. Hneď majú riešenie a presvedčia Elišku, aby sa na chvíľu nasťahovala k nevlastnému bratovi Richardovi (Jakub Prachař). Richard je vášnivý včelár, pri jednom stole obeduje s myšou a žiadnu rozmaznanú babu do svojho bytu nechce. Nemá však na výber a Eliška sa už necíti ako mladé dievča. Naopak, má pocit, že jej uteká vlak. Má skoro tridsaťpäť, je „single“ a musí bývať u úplného magora. Podľa Pate tu pomôže len nová známosť a sex. Sama strieda chlapov ako ponožky, „klofnúť“ niekoho v ére internetu je ľahké. Doľava – doprava. Chceš, nechceš. Krásna žena luskne prstami a má chlapa raz dva. A svet je plný slobodných chlapov! Eliška je síce citlivejšia a tento prístup jej úplne nesedí, ale jej vlak fakticky začína odchádzať a niekto ho musí chytiť. Je čas založiť profil na zoznamke, a vrhnúť sa do randenia naslepo.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.