Ocko je doma 2 (USA 2017)

Ocko-je-doma-2Daddy´s Home 2
Komédia, 100 minút
Scenár: Sean Anders, John Morris. Réžia: Sean Anders. Kamera: Julio Macat. Strih: Brad Wilhite. Hudba: Michael Andrews. Hrajú: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Mel Gibson, John Litghow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio, John Cena, Scarlett Estevez, Didi Consinte, Molly Schreiber, Andrea Anders a ďalší.
Slovenská premiéra: 7. decembra 2017
V súčasnosti sú Dusty (Mark Wahlberg) a Brad (Will Ferrell) veľkí kamaráti, najmä preto, že sa Dusty vybodol na imidž veľkého „macha“ a Brad prestal vymýšľať hlúposti, aby sa mu vyrovnal. Ich priateľstvo dokonca vyvrcholí dohodou, že vianočné sviatky strávia všetci dohromady ako jedna veľká šťastná rodina spolu s manželkami a vlastnými i nevlastnými potomkami. Bradov zmierlivý a milujúci otec (John Lithgow) porti tomu nemá nič, horšie to však je s Dustyho otcom (Mel Gibson), ktorý nemá ani potuchy o rodinných vzťahoch a otcovskej láske... Vo voľnom pokračovaní úspešnej komédie si tvorcovia pozvali aj ďalšie „ťažké kalibre“, akými sú Mel Gibson a John Litgow. Po rokoch si môže divák opäť vychutnať Mela Gibsona v komickej úlohe, čo dodáva snímke na uvoľňujúcej atmosfére a variácii na tému Vianoc a ich rodinné poslanie.
Foto: CinemArt Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.