Zabijakov osobný strážca (USA 2017)

zabijakov osobnyThe Hitman's Bodyguard
118 minút.
Scenár: Tom O'Connor. Réžia: Patrick Hughes. Kamera: Jules O'Loughlin. Strih: Jake Roberts. Hudba: Atli Örvarsson. Účinkujú: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Elodie Yung, Salma Hayek, Richard Price, Richard E. Grant, Rod Hallett, Jurij Kolokolnikov, Noortje Herlaar, Georgie Glen, Barry Atsma, Valentin Stojanov, Naďa Konkčievová, Kirsty Mitchell, Ralica Vasilevová, Sam Hazeldine, Joaquim de Almeida, Alan McKenna, Joséphine de La Baume, Ori Pfeffer, Nikoaj Stanojev, Velimir Velev, Christo Petkov a ďalší.
Slovenská premiéra 17. augusta 2017
V Anglicku, Holandsku ale najmä Bulharsku nakrútil austrálsky režisér Patrick Hughes (Krvavá odplata, Expendables: Nezničiteľní 3) letnú akčnú komédiu o špičkovom bodyguardovi Michaelovi Bryceovi (Ryan Reynolds), ktorý má na súd bezpečne dopraviť dôležitého svedka. Lenže tým je Bryceov dávny nepriateľ na život a na smrť, cynický zloduch Darius Kincaid (Samuel L. Jackson). Na neuveriteľnej ceste z Londýna do Haagu na nich všade striehnu ľudia obávaného východoeurópskeho diktátora Vladislava Duchoviča (Gary Oldman). Čakajú ich šialené naháňačky a divoké prestrelky na súši aj na mori. A všetko ešte skomplikuje Kincaidova žena Sonia (Salma Hayek), ktorá má rovnaké záľuby ako jej muž. Film výdatne paroduje romantický thriller Osobný strážca (1992) s Kevinom Costnerom a Whitney Houstonovou. České kiná ho uvádzajú pod názvom Zabiják & bodyguard.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.