"Bocian" Riško (Nemecko-Belgicko-Luxembursko-Nórsko-USA 2017)

bocian RiskoA Stork's Journey / Richard the Stork / Richard Storken / Überflieger - Kleine Vögel, großes Geklapper
84 minút.
Scenár: Jeffrey Hylton, Reza Memari, Joe Vitale. Réžia: Toby Genkel, Reza Memari. Výtvarník: Stephane Lecocq. Strih: Reza Memari. Hudba: Éric Neveux. V slovenskom znení účinkujú: distributér neuviedol.
Slovenská premiéra 20. júla 2017
„Pod“ „vtipným“ „názvom“ „Bocian“ Riško „spoločnosť“ „Bonton“ „uvádza“ „ďalší“ „z“ „treťoligových“ „nízkorozpočtových“ „digitálne“ „animovaných“ „filmov“. Tvorcovia podobne neslávnej zábavy Uuups! Archa je fuč… Reza Memari a Toby Genkel sa nenechali odradiť diváckym nezáujmom ani zdrvujúcimi kritikami a prinášajú ďalšiu dávku ošúchaných motívov, podivných figúrok, ťažkopádneho nemeckého humoru, neoriginálnych výtvarných riešení a skromnej animácie. Tentoraz o vrabcovi, ktorý si myslí, že je bocian a rozhodne sa nasledovať svoju bocianiu rodinu do Afriky. Slovenské kiná dielko síce uvádzajú nadabované, ale ako ako má jeho distributér v nepeknom zvyku, mená prekladateľov ani dabingových hercov nezverejnil. V Čechách má priateľnejšie pomenovanie bez úvodzoviek: Letíme. V porovnaní s pôvodným nemeckým titulom je však skvelý i ten ťarbavý slovenský.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.