Špunti na vode (Česká republika 2017)

spuntynavodeŠpunti na vodě
85 minút.
Scenár: Marcel Bystroň. Réžia: Jiří Chlumský. Kamera: Pavel Berkovič. Strih: Vasilis Skalenakis. Hudba: Ondřej Brousek. Účinkujú: Hynek Čermák, Anna Polívková, Táňa Vilhelmová, Jiří Langmajer, Pavel Liška, Jana Kvantinková, Filip Antonio, Viktor Antonio, Antonín Holoubek, Karolína Morschlová, Karolína Kočí, Nelly Řehořová, Kateřina Coufalová, Dana Syslová, Arnošt Goldflam a ďalší.
Slovenská premiéra 13. apríla 2017
Rodičia dospelých bratov Igora (Jiří Langmajer) a Davida (Hynek Čermák) chystajú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta na oslavu ich bratranec Ondra (Pavel Liška), tak trochu dobrodruh. Bratov napadne, že najlepšie by bolo vyraziť za rodičmi na kanoe po rieke iba v trojici, tak, ako za starých čias. Ibaže od vtedy sa čo-to zmenilo. Napríklad, že Igor a Dávid sú ženatí a majú deti. A tak sa desaťčlenná expedícia vydáva v ústrety dobrodružstvám a humorným zážitkom. Režisér českých televíznych seriálov Ošklivka Katka, Kriminálka Anděl, Ordinace v růžové zahradě, Gympl s (r)učením omezeným a Ohnivé kuře Jiří Chlumský (nar. 1958) ruka v ruke so 49-ročným scenáristom Marcelom Bystroňom (Po hlavě... do prdele, Kameňák 4 a 5) nijako netaja, že ich cieľom bolo nakrútiť letnú obdobu zimnej klasiky Marie Poledňákovej S tebou mě baví svět. Fakt, že snímku vyrobila filmová spoločnosť Fénix Film, stojaca za projektmi ako Babovřesky 2 a 3 však nie je zárukou, že sa to aj podarilo.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.