Podfukárky (USA 2019)

PodfukarkyThe Hustle
Komédia, 94 minút
Scenár: Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer, Jac Scheffer. Réžia: Chris Addison. Kamera: Michael Coilter. Strih: Anthony Boys. Hudba: Anne Dudley. Hrajú: Timothy Simmons, Rebel Wilson, Anne Hathaway, Douggie McMeekin, Ashley McGuire, Casper Christensen, Eloise Lovell Anderson, Philip Desmeules, Ingrid Oliver a ďalší.
Slovenská premiéra: 20. júna 2019
Svet je plný bohatých, skazených a sebaistých mužov. A presne takých miluje očarujúca Angličanka Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabaná Američanka Penny (Rebel Wilson). Im totiž nejde o lásku, ale len a len o peniaze... veľa peňazí. Dve podvodníčky sú jasným dôkazom, že ženské pokolenie netreba podceňovať v nijakom povolaní. Dokonalá profesionálka sa po náhodnom stretnutí vo vlaku podujme zasvätiť nadšenú amatérku do tajov zvádzania a okrádania mužov. S vypätím všetkých síl a po sérii neuveriteľných zážitkov sa Josephine podarí z Penny vykresať kolegyňu na úrovni, síce trošku nekonvenčnú, ale s o to väčším potenciálom. A zrazu sa zo žiačky stáva vážna konkurentka. Ktorá z nich bude nakoniec úspešnejšia?
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.