Ktorý je ten pravý? (USA 2017)

ktory je ten pravyHome Again
97 minút.
Scenár a réžia: Hallie Meyers-Shyer. Kamera: Dean Cundey. Strih: David Bilow. Hudba: John Debney. Účinkujú: Reese Witherspoon, Lake Bell, Michael Sheen, Lola Flanery,Nat Wolff, Candice Bergen, Eden Grace Redfield, Pico Alexander, Reid Scott, P.J. Byrne, Robb Derringer, Jen Kirkman, Jon Rudnitsky a ďalší.
Slovenská premiéra 14. septembra 2017
Alice (Reese Witherspoon) má štyridsať, dve malé deti, rozišla sa s manželom a vracia sa späť do rodného mesta, kde si chce utriediť myšlienky a začať život odznova. Na oslave narodenín stretne troch mladých mužov. Všetkým ponúkne, že u nej môžu bývať v spoločnej domácnosti, keď sa vo dverách zničoho nič objaví jej bývalý manžel s kufrom v ruke. Film je scenáristickým a režisérskym debutom tridsaťročnej americkej herečky Hallie Meyers-Shyerovej, známej z komédií Otec nevesty, Pasca na rodičov a Po čom ženy túžia. Jej matka, známa hollywoodska scenáristka a režisérka Nancy Meyers (Pasca na rodičov, Po čom ženy túžia, Stážista) je producentkou snímky.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.