Café Society (USA 2016)

cafe society96 minút.
Scenár a réžia: Woody Allen. Kamera: Vittorio Storaro. Strih: Alisa Lepselter. Hudba: rôzni. Účinkujú: Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Steve Carell, Blake Lively, Parker Posey, Jeannie Berlin, Corey Stoll, Ken Stott, Anna Camp, Tony Sirico, Stephen Kunken, Sari Lennick, Paul Schneider, Sheryl Lee a ďalší.
Slovenská premiéra 22. septembra 2016
Tretí film s názvom Café Society je v poradí 47. celovečerná snímka určená pre kiná v réžii 80-ročného amerického komika Woodyho Allena. Jesse Eisenberg hrá Bobbyho Dorfmana, najmladšieho potomka židovskej rodiny z New Yorku 30. rokov minulého storočia. Hoci starší brat Ben (Corey Stoll) sa úspešne živí úctyhodným, všeobecne váženým remeslom gangstra, Bobby sa rozhodne skúsiť šťastie v Hollywoode, kde sa zamestná ako poslíček pre strýčka Phila (Steve Carell), agenta filmových hviezd. Tu sa až po uši zaľúbi do sekretárky Vonnie (Kristen Stewart). Allen sa po rokoch vrátil do rodného New Yorku a svoj prvý digitálne zaznamenaný film, s relatívne vysokým rozpočtom 30 miliónovo dolárov, nakrúcal v americkej produkcii. Kameraman Vittorio Storaro sa preslávil spoluprácou s Bernardom Bertoluccim a Francisom Fordom Coppolom. Počas nakrúcania Allen pre nedisciplinovanosť vyhodil Bruca Willisa, ktorý pôvodne hral Carellov part. Romantická komediálna dráma Café Society mala premiéru na tohtoročnom festivale v Cannes.
Foto: Magic Box Slovakia

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.