Pri mori (USA 2015)

pri mori 001By the Sea
122 minút.
Scenár a réžia: Angelina Jolie. Kamera: Christian Berger. Strih: Martin Pensa, Patricia Rommel. Hudba: Gabriel Yared. Účinkujú: Brad Pit, Angelina Jolie, Mélanie Laurent, Melvil Poupaud, Niels Arestrup, Richard Bohringer, Marika Green, Sarah Naudi a ďalší.
Slovenská premiéra 19. novembra 2015
Tretí dlhometrážny film v réžii filmovej hviezdy Angeliny Jolie, s ňou a jej manželom Bradom Pittom v hlavných úlohách je príbehom spisovateľa Rolanda a jeho manželky Vanessy, ktorí v 70. rokoch minulého storočia prichádzajú stráviť prázdniny do malebného francúzskeho letoviska. Roland by rád prekonal tvorivú krízu. Keď do susedstva prikvitnú novomanželia (Mélanie Laurent a Melvil Poupaud), nevdojak sa stanú katalyzátorom, ktorý zásadne premení vzťah spisovateľa a jeho ženy. Svetoví recenzenti boli k filmu, nakrútenému s rozpočtom 10 miliónov dolárov na Malte, ešte nemilosrdnejší, ako k Angelininým predchádzajúcim opusom.
Foto: Barracuda Movie

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.