CINEMAX otvára svoje kiná 18. júna

Cinemaxlogo resizeNajväčšia sieť kín CINEMAX po viac ako troch mesiacoch opäť otvára svoje prevádzky na celom Slovensku. Spoločnosť sa pred časom medzi prvými pridala k zodpovedným prevádzkovateľom a svoje sály zatvorila 10. marca. Po výraznom zlepšení situácie a uvoľnení viacerých opatrení sa CINEMAX dôsledne pripravoval na znovuotvorenie, aby si všetci návštevníci mohli bez obáv vychutnávať Maximálny filmový zážitok už od 18. júna.

Konzílium odborníkov povolilo otvorenie kín už začiatkom júna, viacero obmedzení či logistických záležitostí však neumožňovalo okamžite spustiť prevádzky. Najmä väčšie multiplexy využili tento čas na dôslednú prípravu a zabezpečenie čo najvyšších hygienických štandardov. Návšteva kín je tak z hygienického hľadiska bezpečná v maximálnej možnej miere. „Mnohí majú obavu z toho, že v zatvorenom priestore kinosály sa nebudú cítiť bezpečne, avšak tie naše sú vybavené vzduchotechnikou na princípe vonkajšej cirkulácie vzduchu, takže dnu prúdi čerstvý vzduch zvonku a vzduch z priestorov kina ide von,“ vysvetľuje Robert Kubička, marketingový manažér siete kín CINEMAX.

 

Po každom premietaní budú v sálach prebiehať dezinfekčné opatrenia, samozrejmosťou sú bezkontaktné dispenzory s dezinfekčným roztokom, rúška alebo ochranné štíty pre personál kina, k dispozícii budú aj bezkontaktné teplomery. Priestory všetkých hygienických zariadení budú tiež pravidelne dezinfikované, a zároveň nebude možné používať sušiče rúk, ale len papierové utierky. „Prioritou pre nás bolo zabezpečiť, aby bola návšteva kina bezpečná a návštevníci  si mohli pozrieť filmy, ktoré pred uzatvorením nestihli vidieť, ale aj viacero horúcich noviniek,“ dodal Robert Kubička.

 

Najneskôr od utorka 16. júna bude podľa jeho slov dostupný aj online nákup vstupeniek. Informácie o filmových tituloch, ktoré budú nasadené do programu, nájdu filmoví fanúšikovia okrem webstránky aj na sociálnych sieťach kín CINEMAX.

Zoznam kín v sieti CINEMAX: Banská Bystrica – Európa, Bratislava – Bory Mall, Dunajská Streda – Max, Košice – Optima, Martin – Tulip, Nitra – Max, Poprad – Max, Prešov – Max, Skalica – Max, Trenčín – Max, Trnava – Aréna a Max,
Žilina – Max

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.