Dumbo (USA 2019)

DumboDumbo
Rodinný fantasy, 112 minút
Scenár: Ehren Kruger. Réžia: Tim Burton. Kamera: Ben Davis. Strih: Chris Lebenzon. Hudba: Danny Elfman. Slovenský dabing: Lucy DeVito, Eva Green, Colin Farrell, Danny DeVito, Joseph Gatt, Michael Keaton, Nico Parker, Alan Arkin, Sharon Rooney, Jo Osmond, Deobia Oparei, Sandy Martin, Michael Buffer, Lars Eidinger, Suna-Li Ong a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. marca 2019
Majiteľ cirkusu Max Medici (Danny DeVito) poverí bývalú hviezdu Holta Farrier (Colin Farrell) a jeho deti Milly (Nico Parker) a Joe (Finley Hobbins), aby sa starali o novorodeného slona, ktorý je pre svoje obrovskými uši na smiech publiku v krachujúcom cirkuse. Keď však vyjde najavo, že Dumbo vie lietať, zažije cirkus nevídaný úspech. Zároveň sa o Dumba zaujíma podnikateľ V. A. Vandevere (Michael Keaton), ktorý angažuje „čudesného tlstokožca“ pre svoj najnovší zábavný podnik Dreamland. Dumbo stúpa na vrchol slávy vďaka spoločným vystúpeniam s očarujúcou a okázalou kráľovnou vzduchu Colette Marchantovou (Eva Green). Čoskoro však Holt Farrier zistí, že pod nablýskaným povrchom zábavného podniku Dreamland sa skrýva nejedno temné tajomstvo...
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.