Verní neverní (Francúzsko 2018)

Verni-neverniL´homme fidèle
Romantická dráma, 75 minút
Scenár: Jean-Claude Carrière, Louis Garrel. Réžia: Louis Garrel. Kamera: Irina Lubtchansky. Strih: Joëlle Hache. Hrajú: Louis Garrel, Laetitica Casta, Lily-Rose Depp, Joseph Engel, Diane Courseille, Vladislav Galard, Bakary Sangaré, Kiara Carrière, Dali Benssalah a ďalší.
Slovenská premiéra: 28. marca 2019
Abelovi (Louis Garrel) sa pred ôsmimi rokmi doslova zrútil celý svet, keď mu jeho jediná a celoživotná láska Marianne (Laetitia Casta) oznámila, že ho opúšťa, pretože čaká dieťa s iným mužom, jeho najlepším priateľom. Teraz sa však Marianne, ktorá medzitým ovdovela a má syna Josepha (Joseph Engel), k Abelovi vracia, Prináša však so sebou aj šokujúce tajomstvo... Dráma o láske, smútku, žiarlivosti a nevere je druhým celovečerným filmom známeho herca Louisa Garrela, ktorý sa okrem réžie podieľal aj na scenári a zahral si mužskú hlavnú rolu. Podľa Garrela je jeho snímka skôr „komédiou mravov“ a zaoberá sa našimi pochybnosťami o vlastných citoch a pocitoch. Veľkú rolu vo filme zahrala aj nadaná dcéra slávnych rodičov – Lily-Rose Depp, ktorá sa predstavila ako Eve.
Foto: Film Europe Media Company

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.