Glass (USA 2019)

GlassGlass
Mysteriózny triler, 129 minút
Scenár a réžia: M. Night Shyamalan. Kamera: Mike Gioulakis. Strih: Luke Franco Ciarrocchi, Blu Murray. Hudba: West Dylan Thordson. Hrajú: Samuel L. Jackson, Bruce Willis, James McAvoy, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark, Luke Kirby, Adam David Thompson, Charlayne Woodard, Jane Park Smith, Marisa Brown, Shayna Ryan, Veronica Sixtos a ďalší.
Slovenská premiéra: 17. januára 2019
M. Night Shyamalan nakrútil triler inšpirovaný komiksom, v ktorom spojil dva samostatné úspešné snímky – Vyvolený (2000) a Rozpoltený (2016). Z prvého z nich sa vracajú takmer nezničiteľný David Dunn (Bruce Willis) a jeho protipól – krehký manipulátor Eliah Price (Samuel L. Jackson), známy pod pseudonymom Pán Sklenený. Z trileru Rozpoltený sa zase objavuje psychopatický Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) a jeho 24 rôznych osobností, ktoré v sebe ukrýva. Všetci traja sa stretávajú v psychiatrickom ústave. Crumb však uniká vtelený do jednej zo svojich nebezpečných identít a Dunn s Priceom musia v súboji s ním využiť všetky svoje paranormálne schopnosti...
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.