Ant Man (USA-Veľká Británia 2015)

antmanAnt-Man
117 minút.
Scenár: Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay, Paul Rudd. Réžia: Peyton Reed. Kamera: Russell Carpenter. Strih: Dan Lebental, Colby Parker Jr. Hudba: Christophe Beck. Účinkujú: Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer, Corey Stoll, John Slattery a ďalší.
Slovenská premiéra 16. júla 2015
Ďalšia figúrka z komiksového panoptika vydavateľstva Marvel mala premiéru začiatkom roka 1962 v komikse Stana Leeho, Larryho Liebera a Jacka Kirbyho Tales to Astonish. Hoci prvé úvahy o filme sú z 80. rokov a jeho filmová podoba vznikala od roku 2006, reálne práce na konkrétnom filme sa začali v roku 2013 a samotné nakrúcanie až v auguste 2014. Dlho mal byť režisérom Edgar Wright (Scott Pilgrim proti celému svetu, Súmrak mŕtvych), producenti v poslednej chvíli posadili na režisérsku stoličku komiksovými filmami nepoznamenaného Peytona Reeda, tvorcu romantických komédií Kašlem na lásku, Rozchod! či Yes Man. Projekt si vyžiadal 130 miliónov dolárov. Nerozpráva príbeh konštruktéra zmenšovacieho obleku doktora Hanka Pyma (Michael Douglas), ale jeho chránenca, lupiča a vlamača Scotta Langa (Paul Rudd). Osud sveta je tentoraz v ich rukách, nohách a hryzadlách.
Foto: Saturn Entertainment

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.