LokalFilmis (Slovenská republika 2015)

lokalfilm resizeLokalFilmis (Slovenská republika 2015)
80 minút.
Scenár a réžia: Jakub Kroner. Kamera: ??? Strih: ??? Výtvarník: ??? Hudba: Marián Čekovský. Účinkujú: Marián Čekovský, Jakub Kroner, Denis "Moloch" Domaracký, Boris Bauer, Ivo Ladižinský, Jaroslav Szabo a ďalší.
Slovenská premiéra 18. júna 2015
Presne v anarchisticko-punkovom štýle televízneho a neskôr internetového animovaného fenoménu Lokal TV, ktorý nič neberie vážne, sa - bez dostupných základných údajov o tvorcoch - do distribúcie dostáva „prvý slovenský celovečerný animovaný film“ po roku 1989, dielo mladého slovenského filmára zo známej hereckej rodiny Jakuba Kronera. Seberovné publikum si v roku 2009 podmanil Bratislavafilmom a dorazil romantickou melodrámou Lóve (2011). V tom istom roku 2011 sa objavil aj seriál Lokal TV. Jeho hrdinovia Pišta Lakatoš, Rytmaus, Oblina, Menežeris, Moloch a ďalší sa teraz dočkali celovečerného filmu, v ktorom Pišta a Rytmaus kandidujú na post slovenského prezidenta. Slovensko sa vďaka vode stáva svetovou veľmocou na úrovni Spojených štátov či Ruska. Lenže do hry sa zapája aj diabolský Moloch a vesmírna loď Starých Romákov...
Foto: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.