Visegrad Film Forum 2020 dočasne zrušili

VVFlogo resizePo ôsmich rokoch organizácie Visegrad Film Fóra a rôznych výziev spojených s tým, aby boli naši hostia a návštevníci spokojní, nastal čas urobiť to najťažšie rozhodnutie. Na základe aktuálnej situácie v Európe a v Bratislave spojenej s rozšírením vírusu COVID-19 sme museli pristúpiť k rozhodnutiu zrušiť aktuálny ročník v dátumoch 10. –14. marec. O tom, či pôjde o kompletné zrušenie alebo o presunutie, vás budeme informovať neskôr.

Veríme, že situácia so šírením vírusu je v Bratislave a na Slovensku veľmi dobre zvládnutá, a nie je dôvod na paniku. K dnešnému dňu (8.3.2020) je potvrdených iba 5 pozitívnych prípadov. Avšak v tejto chvíli podľa nás treba dbať na VFF2020 emoji resizeprevenciu. Sledujeme aktuálnu situáciu a rešpektujeme odporúčania mesta Bratislavy (a tiež viacerých mestských častí) na odloženie alebo zrušenie podujatí s hromadným výskytom návštevníkov. Aj keď je naše podujatie veľmi malé, stále prináša na jeden týždeň na jedno miesto ľudí z viac ako 10 krajín sveta, čo podľa nás nie je v tomto období najideálnejšou aktivitou na zastavenie šírenia vírusu. S najväčšou pravdepodobnosťou by sa pri dodržiavaní správnych hygienických zásad nikomu nič nestalo, ale nechceme riskovať.

V nasledujúcich dňoch vám prinesieme viac informácií o tom, ako budeme riešiť prípadný posun podujatia alebo inú alternatívu. Všetkých tých, ktorí si zakúpili akreditácie, budeme individuálne informovať o ďalšom postupe. Veľmi sa ospravedlňujeme všetkým účastníkom, partnerom, hosťom, ale veríme, že pochopíte naše rozhodnutie.

V prípade akýchkoľvek otázok nás, prosím, kontaktujte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

Organizačný tím VFF

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.