Liek na život (USA-Nemecko 2017)

liek na zivtA Cure for Wellness
146 minút.
Scenár: Justin Haythe, Gore Verbinski. Réžia: Gore Verbinski. Kamera: Bojan Bazelli. Strih: Pete Beaudreau, Lance Pereira. Hudba: Benjamin Wallfisch. Účinkujú: Dane DeHaan Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Celia Imrie, Adrian Schiller, Lisa Banes, Carl Lumbly, Susanne Wuest, Magnus Krepper, Natalia Bobrich, Eric Todd, Ivo Nandi, Johannes Krisch, Judith Hoersch , Jason Babinsky a ďalší.
Slovenská premiéra 16. februára 2017
Scenárista, režisér a producent Gore Verbinski zaujal už v roku 1997 svojím prvým celovečerným filmom – komédiou Lov na myš. Talent potvrdil hororom Kruh i prvými tromi časťami Pirátov Karibiku, no kvalitný animovaný western so zvieratkami Rango ani Osamelý jazdec s Johnom Deppom nenašli sympatie širokých diváckych más. A tak sa pokúša o návrat na výslnie opäť hororom. V nemecko-americkej koprodukcii za nezverejnenú sumu nakrútil v Nemecku príbeh podľa vlastného námetu – po rokoch prvý s hudbou iného autora ako Hansa Zimmera. Mladý ambiciózny Lockhart (Dane DeHaan) má priviesť späť do firmy riaditeľa, ktorý sa zotavuje v alpských kúpeľoch pre zazobancov. Lenže vysvitne, že to vlastne ani nie sú kúpele, neposkytujú tradičné procedúry a prominentní pacienti sa tam nezdržiavajú dobrovoľne.
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.