Rozkoš (ČR 2013)

Rozkos-plagatRozkoš
111 minút
Scenár a réžia: Jitka Rudolfová. Kamera: Ferdinand Mazurek. Strih: Jakub Hejna. Hudba: Filip Míšek. Hrajú: Jana Plodková, Martin Myšička, Jan Budař, Václav Neužil, Jaroslav Plesl, Martin Pechlát, Tomáš Jeřábek, Andrej Polák, Žaneta Filípková, Karel Zima, Jakub Žáček a ďalší.
Premiéra: 27. február 2014
Hlavnou témou filmu je posadnutosť. Posadnutosť láskou, posadnutosť umením, posadnutosť originalitou, posadnutosť napodobňovaním, posadnutosť úspechom, posadnutosť peniazmi a … posadnutosť samým sebou. Každá posadnutosť nás skôr či neskôr dovedie k zániku, ak nad ňou stratíme racionálny nadhľad, ak sa ňou necháme viesť. Ibaže pri posadnutosti – cez všetky tie odreniny a jazvy, môžeme na niekoľko málo okamihov nájsť jedinečnú ROZKOŠ – a o čo iné v živote vlastne ide? Je to ako droga. To, čo sa na začiatku javí ako slabé a bezvýznamné, je schopné sa rozmnožiť a prerásť v zásadný problém, ktorý však môže byť z pohľadu tých, ktorí nič podobné nezažili, úplne nepochopiteľný.
FOTO: Continental film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.