RoboCop (USA 2014)

Robocop-posterRoboCop
121 minút
Scenár: Joshua Zetumer, Edward Neumeier, Michael Miner. Réžia: José Padilha. Kamera: Strih: Hudba: Hrajú: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornishová, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jennifer Ehleová, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptisteová, Samuel L. Jackson a ďalší.
Premiéra: 6. február 2014
Píše sa rok 2028 a nadnárodný priemyselný konglomerát OmniCorp je lídrom v oblasti rozvoja robotickej technológie. Ich produkty sú roky používané armádou po celom svete a na účet im pribúdajú milióny dolárov. Amerika so svojimi superstrojmi vyhráva vojny po celom svete, no nastal čas vyskúšať technológie aj na domácej pôde. Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milujúci manžel, otec a dobrý policajt, ktorý robí všetko preto, aby z ulíc Detroitu zmizla kriminalita a korupcia. Pri výkone služby je však vážne zranený a OmniCorp v tom vidí šancu ako priviesť k životu projekt policajta – napoly muža a napoly robota. Alex sa vracia do ulíc s neuveriteľnými schopnosťami, ale súčasne musí čeliť situáciám, s akými sa obyčajný smrteľník nikdy nestretne. Filmové štúdiá MGM a Sony prinášajú do kín remake úspešnej akčnej snímky RoboCop. Tentoraz sme svedkami príbehu novej generácie, v ktorom si prídu na svoje aj fanúšikovia pôvodnej filmovej série.
FOTO: FORUM FILM

VJP

 

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.