Americký zabijak (USA 2017)

americky zabijakAmerican Assassin
111 minút.
Scenár: Stephen Schiff, Michael Finch, Edward Zwick, Marshall Herskovitz. Réžia: Michael Cuesta. Kamera: Enrique Chediak. Strih: Conrad Buff IV. Hudba: Steven Price. Účinkujú: Dylan O'Brien, Michael Keaton, Taylor Kitsch, Scott Adkins, Sanaa Lathan, Kamil Lemieszewski, David Suchet, Shiva Negar, Sydney White, Göksun Çam, Kiera Bell, Navid Negahban a ďalší.
Slovenská premiéra 14. septembra 2017
Americký televízny seriálový a príležitostne i filmový režisér Michael Cuesta nakrútil thriller pre kiná podľa románu American Assassin známeho spisovateľa Vincenta Flynna z roku 2010. Kniha síce vyšla ako jedenásty zväzok série príbehov o agentovi CIA Mitchovi Rappovi, špecialistovi na boj proti teroristom, opisuje však Rappove úplné začiatky. Teda detstvo, mladosť, motívy i spôsob, akým sa dostal do tajných služieb. Mitch (Dylan O'Brien) chce pomstiť priateľkinu smrť, no dostáva sa do učenia k Stanovi Harleyovi (Michael Keaton), veteránovi studenej vojny a spolu zastavujú pokus rozpútať z nepokojov na Blízkom východe svetovú vojnu.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.