Tajomstvo ich očí (USA 2015)

tajomstvo ich očí the-secret-in-their-eyes-655200lThe Secret in Their Eyes
111 minút.
Scenár a réžia: Billy Ray. Kamera: Daniel Moder. Strih: Jim Page. Hudba: Emilio Kauderer. Účinkujú: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, Dean Norris, Alfred Molina, Joe Cole, Michael Kelly, Zoe Graham, Patrick Davis, Eileen Fogarty, Lyndon Smith a ďalší.
Slovenská premiéra 26. novembra 2015
Ďalším oscarovým remakom tohto týždňa je pohollywoodštený argentínsko-španielsky thriller El Secreto de sus ojos, za ktorý sa v roku 2010 Argentíne ušiel Oscar v kategórii cudzojazyčných diel. Príbeh právnika na odpočinku, ktorý píše román, dúfa, že vyrieši starý prípad vraždy a vyrovná sa s neopätovanou láskou k bývalej šéfke, dostal do rúk scenárista a režisér Billy Ray a s pomocou špičkových hviezd nakrútil mysteriózny krimithriller o dvojici agentov FBI Jess (Julia Roberts) a Rayovi (Chiwetel Ejiofor), ktorá skončí vo chvíli, keď ktosi zavraždí Jessinu dcéru. Rayovi prípad ani po rokoch nedá pokoj. Výkonným producentom snímky je režisér argentínskeho oscarového originálu Juan José Campanella a kameramanom manžel Julie Roberts Daniel Moder.

Foto: Bontonfilm

 

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.