John Wick (USA 2014)

John Wick 05864 resizeJohn Wick (USA 2014)
96 minút.
Scenár: Derek Kolstad. Réžia: David Leitch, Chad Stahelski. Kamera: Jonathan Sela. Strih: Elísabet Ronaldsdóttir. Hudba: Elísabet Ronaldsdóttir. Účinkujú: Keanu Reeves, Adrianne Palicki, Bridget Regan, Bridget Moynahan, Jason Isaacs, Willem Dafoe, Alfie Allen, Dean Winters, David Patrick Kelly, Michael Nyqvist, Keith Jardine, Ian McShane, John Leguizamo a ďalší.
Slovenská premiéra 23. októbra 2014
Dvojica kaskadérov a hercov akčných filmov Chad Stahelski (1968) a David Leitch debutuje spoločnou réžiou dlhometrážneho akčného filmu s Keanu Reevesom, Willemom Dafoe, Johnom Leguizamom a ďalšími. Titulná postava je bývalý špičkový zabijak na odpočinku. Človek, ktorému by ste sa nechceli vlúpať do domu, zabiť psa a ukradnúť auto. Nezorientovaní pešiaci z najspodnejších vrstiev organizovaného zločinu spravia práve toto. Ich šéfovia sa podľa starého osvedčeného úslovia „nie je človek – nie je problém“ rozhodnú nahnevaného Johna zlikvidovať prv, ako on dostane ich. Ľahko sa to povie, ale zabúdajú, že špičkový zabijak nikdy nie je „bývalý“.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.