After: Bozk (USA 2019)

After-BozkAfter
Romantická dráma, 106 minút
Scenár: Susan McMartin. Réžia: Jenny Gage. Kamera: Tom Betterton, Adam Silver. Strih: Michelle Harrison. Hudba: Justin Caine Burnett. Hrajú: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Meadow Williams, Samuel Larsem, Inana Sarkis, Dylan Arnold, Pia Mia, Shane Paul McGhie, Swen Temmel a ďalší.
Slovenská premiéra: 11. apríla 2019
Tessa Young (Josephine Langford) je slušne vychované dievča, ktoré randí s milým, spoľahlivým chlapcom. V živote má jasný cieľ, ambície a matku (Selma Blair), ktorá dohliada, aby to tak zostalo. Je skrátka prototypom príkladného dievčaťa. Lenže hneď v prvý deň na vysokoškolskom internáte narazí na tajomného Hardina Scotta (Hero Fiennes Tiffin), chalana so strapatými hnedými vlasmi, sebavedomým britským prízvukom, pírsingom v pere, a ten jej nabúra všetky ideály, v ktoré dovtedy verila. Bezhlavo sa vrhne do vťahu, ktorý pripomína jazdu na kolotoči, je vzrušujúci aj desivý, prináša plač i šťastie, krutosť i pohladenie. Ide skutočne o lásku? Knižný bestseller spisovateľky Anny Todd sa dočkal filmového spracovania.
Foto: Bontonfilm

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.