Na plný plyn (Francúzsko-USA 2017)

naplnyplynOverdrive
96 minút.
Scenár: Michael Brandt, Derek Haas. Réžia: Antonio Negret. Kamera: Laurent Barès. Strih: Samuel Danési, Sophie Fourdrinoy. Hudba: Pascal Lengagne. Účinkujú: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick, Freddie Thorp, Simon Abkarian, Moussa Maaskri, Fabian Wolfrom, Kaaris, Tom Leeb, Magne-Håvard Brekke a ďalší.
Slovenská premiéra 29. júna 2017
Už v roku 2015 nakrútil režisér kolumbijského pôvodu Antonio Negret (Temnota, Rodina na úteku) francúzsko-americký koprodukčný akčný thriller Ovredrive o bratoch Andrewovi a Garrettovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp), ktorí na objednávku kradnú najdrahšie luxusné autá. Kvôli novej zákazke – miliónovému Bugatti z roku 1937 – musia vycestovať až do Francúzska. Ich plán však nevyjde a sami sa dostanú do rúk majiteľa auta, miestneho zločineckého bossa. Aby si zachránili život, musia preňho ukradnúť najobľúbenejšie auto jeho úhlavného nepriateľa - Ferrari 250 GTO z roku 1962. Filmovalo sa najmä v Marseille a jeho okolí a hoci Unifrance uvádza ako rok dokončenia 2015, do svetových kín sa dielko, nakrútené v angličtine, dostáva až toto leto. V českých kinách ho nájdete pod názvom Extrémní rychlost.
Foto: Forum Film

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.