Transformers: Posledný rytier (USA 2017)

transformers 5Transformers: The Last Knight
148 minút.
Scenár: Art Marcum, Matt Holloway, Ken Nolan. Réžia: Michael Bay. Kamera: Jonathan Sela. Strih: Roger Barton, Adam Gerstel, Debra Neil-Fisher, John Refoua, Mark Sanger, Calvin Wimmer. Hudba: Steve Jablonsky. Účinkujú: Mark Wahlberg,  Anthony Hopkins, Josh Duhamel, Laura Haddock, Santiago Cabrera, Isabela Moner, Stanley Tucci, Liam Garrigan, Marcus Fraser, John Turturro, Mitch Pileggi a ďalší.
Slovenská premiéra 22. júna 2017
Viac ako štvrť miliardy dolárov investovali Michael Bay, Steven Spielberg a ďalší producenti do piateho filmu podľa hračiek spoločnosti Hasbro. Predchádzajúce snímky od roku 2007 vyniesli na vstupnom do svetových kín neskutočných 3,78 miliardy! Režisér Michael Bay, ktorý je duchovným otcom celej série, tvrdí, že piaty diel je jeho posledným, a tak chce odísť s poriadnym ohňostrojom. Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformermi bohaté skúsenosti a vo vojne sa spojí s "nepriateľom" Bumblebeeom. Ich spoločným cieľom je zistiť, prečo sa Transformeri po stáročia vracajú na Zem. Odpoveď im môže dať významný historik a asi najväčší teoretický znalec Transformerov Edmund Burton (Anthony Hopkins), ktorý verí, že práve v minulosti je kľúč k skončeniu vojny a záchrane ľudstva. Pred kúpou vstupeniek zbystrite pozornosť, distributér prináša do našich kín túto filmovú atrakciu v celom spektre formátov 2D, 3D aj 3D IMAX, so slovenskými titulkami, českými titulkami a českým dabingom!
Foto: CinemArt

Vyhľadaj

2percenta

220x220stavoing

Táto webová lokalita používa súbory cookie pre lepšie používateľské prostredie. Ochrana osobných údajov tým nie je dotknutá.